RESERVEER

WERKWIJZE KATTENPENSION

Uw gesteriliseerde/gecastreerde poes of kater mag genieten van een heerlijke vakantie in een speciaal voor hun ingerichte huiskamer. De katten lopen bij voorkeur los in het vertrek en er is gelegenheid om via het kattenluikje of het raam lekker buiten te slapen of te spelen in onze overdekte poezenvoillère.

Voeding

Er staat 24 uur per dag fris water en brokjes van diverse merken voor de poezen klaar. Blikvoer word bij voorkeur in de avond gegeven. Er is gelegenheid tot het apart zetten van uw poes bij onacceptabel gedrag, ziekte of speciaal (dieet)voer. Dit overleggen wij met u bij het reserveren van een plekje van uw dier.

Kattenverblijf

De ruimte is verwarmd en wordt door ons elke ochtend zowel binnen als buiten gereinigd. Natuurlijk ontbreekt ook het verzorgen van de vacht niet bij onze gasten.

Inentingen

Katten moeten een prik krijgen voor katten- en niesziekte en een extra neusspray tegen niesziekte (nobivac bb). Deze moet minimaal 2 weken van tevoren gegeven zijn. Deze entingen zijn een jaar geldig en mogen niet verlopen (zijn) tijdens het verblijf in ons pension.