MAARSBERGEN, 30 MAART 2020

We leven in een bijzondere moeilijke tijd en het leek ons goed om u even op de hoogte te houden van het reilen en zeilen op de Meenthoeve.

We zijn geopend zoals we dat altijd zijn en iedereen is van harte welkom.
Wilt u wel rekening houden met ons en andere gasten? Het is fijn als u met niet meer dan 1 persoon binnen in de entree staat en anders kunt u altijd buiten even wachten of in de auto uiteraard.

We begrijpen dat er vakanties worden geannuleerd, weekendjes weg en dagopvang, alles is anders. In onze algemene voorwaarden staat dat deze kosteloos geannuleerd mogen worden tenzij het een schoolvakantie betreft. In dit bijzondere (corona)geval zijn er verder geen kosten aan verbonden, we hopen u op een andere keer dan weer te mogen begroeten in betere tijden en vooral in gezondheid.

Het plekje wat u heeft in de dagopvang blijft gewoon staan, mocht u graag een extra dag gebruik willen maken van opvang of willen ruilen; alles is nu mogelijk en ook de wachtlijst is voor deze periode (tot 1 juni ) opgeheven.

Onze vakantie was gepland van 7 tm 14 juni, deze laten wij vervallen dus u kunt tijdens week 24 gebruik maken van (dag)opvang.

Heel hartelijk bedankt voor de lieve mailtjes en de steun die we op welke manier dan ook krijgen, het is zeer gewaardeerd en doet ons goed!