Over ons2019-01-02T08:12:03+00:00

AL MEER DAN 30 JAAR ERVARING

Het erkend Dierenpension De Meenthoeve is in 1980 opgericht door mevrouw A.F. van Vulpen- van Vlastuin. Zij begon met het opvangen van honden in vakantieperiodes. In 1982 werd het bedrijf overgenomen door haar dochter, mevrouw C. Jansen-van Vulpen. Het pension breidde zich uit met een poezenpension. Er kwamen in de loop der jaren grote speelweides voor de honden en er werd in 1987 een kennel bijgebouwd. In 2017 is de kennel gerenoveerd.

Nu is Anke de Jong-Jansen sinds 2010 uw gastvrouw. Zij woont samen met haar gezin naast het pension. Samen met Mendy Kolfschoten hoopt zij u en uw huisdier te mogen begroeten op de Meenthoeve!

Lees verschillende krantenberichten over De Meenthoeve

Gesloten

Wij zijn gesloten van:

– 21 december 2019 t/m 5 januari 2020

Wij hebben nog zeer beperkt ruimte tot 2 september. Ons hondenpension is tijdens Pinksteren en de zomervakantie volgeboekt. Het kattenpension is volgeboekt van 25  juli t/m 17 augustus 2019.

Voor vaste dagopvang is er ruimte in overleg en hanteren wij een wachtlijst. Wij nemen geen nieuwe ongecastreerde reuen aan in onze dagopvang.

Uw hond is van harte welkom vanaf 6 maanden, wij kunnen jongere honden onvoldoende rust bieden.

 

 

Annuleren

Wij rekenen vanaf de dag van brengen. Haalt u uw huisdier voor 11 uur op dan rekenen wij die dag niet mee. U kunt uw reservering kosteloos annuleren. Komt u echter uw huisdier tijdens een schoolvakantie later brengen, eerder halen of wijzigt/annuleert u binnen een maand voor aanvang van de reserveringsperiode, dan brengen wij u de gehele gereserveerde periode in rekening.

Kosteloos annuleren kan dus alleen buiten de schoolvakanties om. Annuleren van een periode tijdens een schoolvakantie kan tot een maand van te voren.

Tijdig vaccineren

Denkt u aan het tijdig vaccineren van uw huisdier? De enting mag niet verlopen en minimaal 2 weken oud zijn bij het brengen van uw huisdier.

Honden en katten moeten jaarlijks een cocktailenting en een neusspray (tegen kennelhoest/niesziekte) krijgen.

TARIEVEN

Katten

  • Opvang (incl. overnachting): € 9,00 per dag
  • Dagopvang: € 9,00 per dag

Hond (klein)

  • Opvang (incl. overnachting): €13,00 per dag
  • Dagopvang: €11,00 per dag

Hond (middel/groot)

  • Opvang (incl. overnachting): €14,50 per dag
  • Dagopvang: €11,00 per dag

ALGEMENE VOORWAARDEN

DOWNLOAD