Over ons2024-01-17T10:12:29+00:00

AL MEER DAN 40 JAAR ERVARING

Het erkend Dierenpension De Meenthoeve is in 1980 opgericht door mevrouw A.F. van Vulpen- van Vlastuin. Zij begon met het opvangen van honden in vakantieperiodes. In 1982 werd het bedrijf overgenomen door haar dochter, mevrouw C. Jansen-van Vulpen. Er kwamen in de loop der jaren grote speelweides voor de honden en er werd in 1987 een kennel bijgebouwd. In 2017 is de kennel gerenoveerd.

Nu is Anke de Jong-Jansen sinds 2010 uw gastvrouw. Zij woont samen met haar gezin naast het pension. Met plezier begroet zij u en uw huisdier op de Meenthoeve!

Lees verschillende krantenberichten over De Meenthoeve

Gesloten

Van 26 augustus tm 6 september 2024 is onze kennel gesloten. Vanaf 2024 is de kennel open van maandag tm vrijdag voor dagopvang en logeren. Tijdens het weekend zijn wij gesloten. 

Wij nemen door de drukte in ons pension geen nieuwe gasten meer aan.

 

Annuleren

Wij rekenen vanaf de dag van brengen. Haalt u uw huisdier voor 10 uur op dan rekenen wij die dag niet mee. Kosteloos annuleren kan tot een maand voor de reserveringsperiode.

Tijdig vaccineren

Denkt u aan het tijdig vaccineren van uw huisdier? De enting mag niet verlopen en minimaal 2 weken oud zijn bij het brengen van uw huisdier. Zonder geldig vaccinatiebewijs kunnen wij uw huisdier niet aannemen. Kijk daarom van te voren of alles klopt, bij twijfel kunt u altijd contact opnemen of informeren bij uw dierenarts.

Honden moeten jaarlijks een cocktailenting en een neusspray (tegen kennelhoest/niesziekte) krijgen. Het dierenpaspoort moet u elke keer meenemen als u uw hond komt brengen.

Maakt u gebruik van dagopvang? Dan maken wij een kopie van de laatste vaccinaties van uw hond.

TARIEVEN –

Hond (klein)

  • Logeren: €18,00 per dag
  • Dagopvang: €14,50 per dag

Hond (middel/groot)

  • Logeren: €20,00 per dag
  • Dagopvang: €14,50 per dag

ALGEMENE VOORWAARDEN

Ga naar de bovenkant